AIS · aranĝoj · SUS · Bosnia-hercegovina prov-SUS


Latinica eo it en de

Босанско-херцеговачка пилот универзитетска студентска сесија АИС Сан Марино

Стање: 2008-04-26


Учешће
Програм

АИС (Међународна академија наука Сан Марино) планира у септембру 2008. год. пилот-СУС у Босни и Херцеговини, којом жели доказати могућност организовања СУС-конференција у тој држави. Прва СУС у новој држави нема броја, већ се једноставно назива пилот-СУС; она је формално потребна прије организовања нумерисане СУС. Босанско-херцеговачка пилот-СУС краће се назива "prov-SUS BA". Она ће се одржати према позиву ЕПроф. Др. Љубише Прерадовић, члана АИС-а запосленом у Бањој Луци; он је такође локални организатор.

Пилот-СУС ће се одржати у Бањој Луци између 31. августа и 6. септембра 2008. год., дакле у вријеме државног празника Сан-Марина (3. септембар). Сједиште СУС-а ће бити у

Университетски кампус Бањалука
Булевар војводе Петра Бојовића 1а,
Бања Лука, Босна и Херцеговина

Учешће

СУС-конференција је отворена за све, који хоће користити образовне аранжмане. Kандидати за завршне испите требају (у већини случајева морају) током СУС-конференција сакупити студентске јединице неопходне за приступ испиту.

Приступ СУС-у износи 0,3 AKU, дакле 19,50 ЕУР. Четири седмице прије почетка СУС-а котизација се повећава на 0,5 AKU. У том случају СУС-приступ могуће је платити на лицу мјеста. АИС-студенти са валидним студентским бројем не плаћају приступну котизацију. Kотизација укључује право учествовања свим програмима СУС-а, али не и становање, исхрану ни осигурање.

Програм

Научни програм (курсеви, предавања) припремају декани и сенат. Ваши прииједлози су добродошли. Ваши прилози могу бити у форми "концизних-предавања", најављени већ овђе, ако остане времена за предавање пожељно је да се претходно најави.


Све информације су приказане према нашем знању, али без гаранције.